Tack för denna tid, Hadelöv.

Andreas Hadelöv lämnar nu Skellefteå efter sju säsonger i klubben, så här säger han själv:

"– Jag har bestämt mig för att sluta och det är något som jag tror bägge parter är överens om. För även om jag inte pratat med AIK har jag haft på känn att även om jag ville fortsätta så hade jag inte fått något nytt kontrakt.


Hadelöv flyttar nu till Skanör utanför Malmö där han hela tiden haft en fast punkt och även har släkt och vänner.


– Som hockeylivet är numera kan det snabbt bli stora förändringar. Nu har jag haft förmånen att stanna sju säsonger i samma klubb men det har aldrig handlat om några längre kontrakt. Så även om jag fått otroligt många fina vänner i Skellefteå även utanför hockeyn så har det inte varit aktuellt att flytta hit för gott."

Taget från norran.

 

Samtidigt som det inte är förvånande så är det synd. Hadelöv fanns med oss när vi tog steget upp från allsvenskan till elitserien och har varit oerhört bra många gånger sedan dess. Denna säsong har dock inte varit hans, men alla har vi med- och motgångar. Han blev bättre och bättre med åren, trots att han inte längre är någon "ungdom".

Jag eller vi, önskar Hadelöv alla lycka till i framtiden och hoppas att vilket val han gör av livet så hoppas vi på att det blir precis så som han vill.

Tack för att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus