Semi

Måste bara säga semifinal Skellefteå AIK efter ha vunnit match 6 med 1-2 nere i övik.

Nu blir det omladdning mot Solna för att slå ut dem för att ta oss vidare till final.
Men nu semi.
Frågan är vem som tar de andra 2 semifinal platserna.
Jag måste säga att jag hoppas på Brynäs och HV71 och sen vill jag ha Brynäs i final mot Skellefteå AIK.

Skönt med semifinal nu. Ladda om och ge järnet nu grabbar.
"Guldet ska hem, till Västerbotten, till Skellefteå, AIK"

 


Hockeyn lever för fullt i Sveriges långa land.

God kväll.
Då var söndagen över och slutspelet fortsätter i all sin hast. Idag var det Skellefteå - Modo och Luleå - Solna som spelade sina femte matcher.

Om jag då ska sammanfatta dagens matcher, eller egentligen kan jag bara tycka till om Skellefteå - Modomatchen då jag inte såg den andra.

-

Matchen var otroligt spännande som så många gånger förut. Domarstandarden var faktiskt godkänd idag, då jag inte tyckte att de syntes mer än nödvändigt.  Modo tryckte in 0 - 1 i powerplay redan i första perioden och de var snäppet bättre än våra västerbottensgubbar. I andra perioden, som blev mållös, så höjde sig gänget från norr och hade chanser som kunde blivit många, många mål. Tellqvist i modos mål visade dock varför han har förtroende.

I tredje perioden så kunde vad som helst hända. Bägge lagen hade chanser och Skellefteå fick visa att allt slit ger med sig. Efter en bra passning från Joakim Lindström så fick den unga och duktige backen Petter Granberg stänka in den. Sitt andra mål sammanlagt. Han har gjort ett i grundserien och nu ett i slutspelet.  I slutminuterna så fick modos Tollefsen en chans som blev ett ribbskott, därefter blev Lee Goren i Skellefteå trippad. Så med en utvisning på gång så får Jimmie Ericsson ett pass av just Goren och gör segermålet 2 - 1.

Jag tyckte att matchen var otroligt spännande och jag fick nästan magont och tänkte att nu är det kört. Eftersom att Tellqvist i Modos mål stod upp så otroligt bra trodde jag att våra gubbar skulle förlora denna match. Men även de bästa kan göra misstag och idag gjorde det absolut ingenting. Fortsätt gärna med de misstagen, Tellqvist.

-

Vad jag däremot både är glad och lite ledsen över är att Luleå har spelat klart för denna säsong. De förlorade mot Solna med 1 - 4 i matcher. Glädjen är dock att jag vill inte fokusera på ett lag som spelar otroligt tråkig ishockey. Som många andra säger, hela Sverige somnar. Träna på ni, vi ses nästa säsong helt enkelt.

Det tråkiga med att Luleå åkte ut är ju att det kunde ju blivit en härlig stämning att få se de stora lagen i en slutspelsfinal. Västerbottens vs. Norrbotten, det hade ju inte varit helt dumt så. De lag som spelar högst upp i Sverige och fått se de andra lagen bara åka ut. Ja, det är synd.

-

I de andra kvarfinalerna har jag faktiskt ingenting att kommentera. Har varit otroligt dålig på att följa dem. Men någon där ute kanske vill ge sig in i samtalet och skicka oss en kommentar om vad ni anser om Färjestad - HV och Brynäs - Frölunda?

Hur som helst alla hockeymänniskor där ute, heja på nu!

/P.

Ett dåligt förhållande.

Vi är oerhört dåliga på att skriva våra åsikter här, men idag har jag tänkt göra det.

Detta inlägg kommer att handla om ett kärlekspar som nyligen har separerat och tillsammans har de en dotter på sju månader exakt idag.

De har levt i ett förhållande som bestått av största delen gräl. Det har varit lögner, olika åsikter, olika stadier i livet and you name it. Nyligen så separade de som sagt och det känns personligen som att deras sätt att bemöta varandra är värre nu än någonsin.

Jag tycker att kalla någon lögnare och allt vad det heter så ska det finnas trovärda bevis. Och även om man inte får ut hela sanningen, så behöver det inte betyda att du har ljugit utan det kan också betyda att det är ingenting som har med saken att göra.

I detta hushåll så bodde det två barn, det äldsta barnet bodde varannan vecka där. Jag tycker absolut att det är sorgligt att det ska grälas när det finns barn med. Även om det inte finns så mycket att göra åt saken, men man kan väl försöka behärska sig? Det är ett barn och de tar in mer än vad man tror.

Jag tycker också att i ett förhållande så är man två och även om man är ett par så behöver man inte göra allting tillsammans. Vi behöver alla lite fritid och kunna få umgås själva med vänner eller ens egen familj. Det som stör mig i detta fall är att om karln i detta förhållande har besökt sin familj så ska tjejen ha velat veta ordagrannt vad som sagts. Vad spelar det för roll? Har de pratat jobb, sport, familjangelägenheter eller vad som helst. Man behöver inte berätta ordagrannt.

Det som också stör mig är att denna karl inte fått prata med vem han vill, då hennes svartsjuka tyvärr satt stopp där. Man måste låta varandra få prata med människor, det behöver inte innebära att man är otrogen. Vänner från förr, en gammal fling som man kanske fortfarande har god kontakt med. Ska man inte få prata med dem för att någon inte gillar det? Man kan istället diskutera saken och om möjligheter finns så låt dessa parter träffa varandra.

Jag känner att jag blir upprörd, det är för i helvete två personer och att ena parten ska få ta allt skit det gör mig riktigt upprörd. För alla typer av lögner använder sig varje individ av, även jag själv. Tyvärr så tror jag att detta förhållande har gjort sitt. Finns det ingen tillit från ett håll är det inte värt det, I know.

Har ni varit med i någon liknande situation eller tycker ni på något annat sätt? Ut med ordet!
Och ja, vi känner dessa personer.
/P.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus