Vad tycker ni om Breiviks dom?

I dag är det fredag den 24 augusti och domen mot Breivik faller.
 
21 år fängelse - med möjlighet till förlängning och förvaring blev hans dom. Vad ska man säga om det, han blev nöjd eftersom att han log då domen lästes upp.
 
Jag tycker att han borde få livstidsstraff utan benådning. Att han kan få sitta där till det att han är gammal, rutten och skabbig och inte mer i livet. Han ska inte ens ha en liten chans att få komma ut i friheten igen. Jag har en vän på facebook som skrev en väldigt bra status, så här löd den:
 
Breivik: 21 år och förvaring i fängelse. Förvaring? Skjut honom i benet 77 gånger, en gång per dag,ett skott för varje människa han mördade. Sen ett skott för varje anhörig han har orsakat lidande för. Sista skottet i skrevet, förhoppningsvis förblöder han och norska staten slipper betala hans livslånga förvaring.
 
Den där äckliga människan förtjänar att bli lika skadad som de familjer han skadat och som de barn och ungdomar han dödat. Att han ska få ha en egen "avdelning" tycker jag är helt fel. Han ska inte få göra mer än att sitta i sin cell. Varför ska han arbeta, så att han ska kunna komma på fler jävliga dåd? Nej, han behöver inte det och inte träna heller. Han förtjänar inte det, inte nu och inte någonsin!
 
Hoppas att hans leende slutar med att han står på sina bara knän och ber om nåd. En person som skadar andra och sedan kan le åt saken kan inte må bra. 
 
Jag blir bara sjukt äcklad av honom, 
Alla tankar till anhöriga åt de som avled och  även till de som blev skadade.Livet kommer att ljusna, men det kommer att ta tid.

SVT vs. Viasat.

God eftermiddag.
 
Jag sitter och surfar runt på olika tidningar och läste nyligen om att Viasat ska sända vinter- och sommar-OS istället för SVT. Vad har jag eller vi för åsikt om det egentligen?
 
Jag tycker helt ärligt, liksom många andra svenskar, att det är världens dåligaste idé att inte SVT ska få sända sport. Jag har inte rätt kanaler hemma och jag tänker inte köpa in dem, då får jag helt enkelt missa OS om det ska vara så illa. El
 
En som kommenterat om detta har skrivit så här:
"Ren skandal att Viasat har tagit över rättigheterna! OS ska kunna ses av ALLA och det kan bara SVT erbjuda, tyvärr! SVT har solklart dom bästa sändningarna, ingen kanal kan mäta sig med SVT!"
 
Det är en kille som har svarat med de mest underliga svaren jag läst - någonsin! De som lever på bidrag, eller som jag kanske jobbar ibland när vi behövs, ska tydligen spara alla pengar vi tjänar för att köpa rätt kanaler. Inte en chans! I Sverige så kan alla människor se på SVT, där slipps först och främst den onödiga reklamen. Jag avskyr att se en sport, till exempel på fyran, där det blir reklam när det kanske är som mest spännande.
 
Nej, sköt allt annat som ni kan, men låt de stora sportevengemangen vara på SVT!
Vad tycker ni andra, vart ser ni helst sport och varför?
 
/P.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus