SVT vs. Viasat.

God eftermiddag.
 
Jag sitter och surfar runt på olika tidningar och läste nyligen om att Viasat ska sända vinter- och sommar-OS istället för SVT. Vad har jag eller vi för åsikt om det egentligen?
 
Jag tycker helt ärligt, liksom många andra svenskar, att det är världens dåligaste idé att inte SVT ska få sända sport. Jag har inte rätt kanaler hemma och jag tänker inte köpa in dem, då får jag helt enkelt missa OS om det ska vara så illa. El
 
En som kommenterat om detta har skrivit så här:
"Ren skandal att Viasat har tagit över rättigheterna! OS ska kunna ses av ALLA och det kan bara SVT erbjuda, tyvärr! SVT har solklart dom bästa sändningarna, ingen kanal kan mäta sig med SVT!"
 
Det är en kille som har svarat med de mest underliga svaren jag läst - någonsin! De som lever på bidrag, eller som jag kanske jobbar ibland när vi behövs, ska tydligen spara alla pengar vi tjänar för att köpa rätt kanaler. Inte en chans! I Sverige så kan alla människor se på SVT, där slipps först och främst den onödiga reklamen. Jag avskyr att se en sport, till exempel på fyran, där det blir reklam när det kanske är som mest spännande.
 
Nej, sköt allt annat som ni kan, men låt de stora sportevengemangen vara på SVT!
Vad tycker ni andra, vart ser ni helst sport och varför?
 
/P.
Tack för att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus