Leif Boork, avgå nu!

God kväll! 
Denna blogg är verkligen inte på topp och vi är verkligen värdelösa på att blogga. Nu ska jag dock skriva lite grann åt er, i alla fall ni som är hockeyintresserade och kan det här med människor.
 
Jag tänkte prata om en man, som verkligen inte är någon trevlig typ (kan vara en annan sak utanför TV-rutan) men i alla fall, detta gäller Leif Boork. 
 
Han är en människa många i hockeySverige har svårt för. Han uttalar sig underligt i många sammanhang, han är otrevlig mot dem som intervjuas och han har ingen humor när han pratar. Han är helt enkelt en man som borde lära sig att leva livet och våga vara glad och trevlig.
 
I dag spelades omgång 47 och Skellefteå mötte Linköping. Ni som följer hockeyn eller är lite insatta har väl inte missat att Anders Forsberg fick sparken med omedelbar verkar från Skellefteå? Han var i studion idag och berättade lite om hur han tyckt att det hela har skötts och vad han känner idag.  Hur som helst så intervjuades Bert Robertsson efter matchen och då kläcker Leif ur sig en mycket dum fråga.
 
-  Funderade du på att följa Anders Forsberg från klubben?
 
Man såg på Bert att dessa frågor inte var bekväma. Att fråga en sådan fråga visar ingen respekt, det visar att Boork är lika dum (om inte mer) som han ser ut. Man kan ju fråga på ett annat sätt, med glimten i ögat. Detta Boork, detta kan du lära dig.
 
Hur kan han, av alla hockeykunnande människor i Sverige, kalla sig expertkommentator? Han ger ingen direkt synvinkel på att han kan allt han pratar om. Nog har han gjort mycket under sina år, men nej Leif Boork. En sak vill jag säga och säkert många andra.
 
Det är dags för dig att avgå och det är nu! 
 
Vill dock hylla Anders Forsberg för att han visade en mogenhet när han svarade på frågor och att han kunde ge Bert en eloge för hans svar av Leifs fråga. 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus