Kan någon köra bil?

Jag måste få skriva ett inlägg om bilförare.

Jag själv kör som om jag stulit bilen ibland, men det är för att jag vill att det ska gå fort. Jag kan absolut hålla mig till fartgränserna också, men har gärna extra fart i baken.

Hur som helst... Igår när jag skulle köra hem efter jobbet så kom jag i 90 och satt och nynnande till mix megapol. Såg en bil längre fram och tänkte inte mer på det förän efter någon minut då jag slickade honom i röven. Fick slänga mig på bromsen för att inte orsaka en krock. Jag blir oerhört irriterad på de som inte kan hålla 90 om det är det på vägen.

När vi väl kom till 70 så började han gasa på och då känner jag ofta ännu mer irritation. Varför inte använda gasen när du får använda den? När det väl var dags att gasa upp igen, så bromsade han för att visa att jag höll mig för nära. Jag kände att jag skulle kunna döda någon igår (även många andra gånger).

Skellefteåbor, vi kan inte köra bil men visst kan vi försöka?

Någon som känner igen sig?
/P.


Big Brother tillbaka i rutan.


Då var Big Brother igång återigen, såg ni ankomsten till huset? Jag satt och såg det och jag vet inte riktig vad jag tycker om årets deltagare. De kändes lite lama, men det kan ju förändras med tiden. Huset är ju också nytt och jag gillar inte att det är två sovrum och ett gym, samt loftet på taket? Vad är det för något... Well, saker och ting förändras ju med tiden. Till det bättre eller det sämre, det tycker vi alla olika om.

Jag hoppas dock på en massa intriger, fyllor och allt vad big brother innebär. Det kommer att bli sjukt bra. Dock så undrar jag hur det ska gå med Nadia som gick in i huset och har fyra veckor kvar till det att hon skall föda. Vad tycker ni, skulle ni gå in i huset och vänta barn samtidigt?

Hur som helst, jag tror att årets BB kan bli bra, men jag känner att det behövs någon/några som håller upp de norrländska fanorna precis så som Simon gjorde ifjol.

Kom ihåg att klockan 01.00 inatt så går nästa person in i huset.

Ut med ordet, era åsikter om deltagarna än så länge.
/P.

Update om Nadia kan ni läsa här.

Busschaufför

Jag är en som har åkt mycket buss i mina dagar. Och idag när jag klev på bussen så bjöd busschauffören på lite godis, (alla hjärtans dag)

Och måste säga att jag tycker de är så mycket trevligare att åka buss när busschauffören är så trevliga.
Tycker verkligen INTE om när man kliver på bussen och möter en busschaufför som är sur och irriterad.

Tack och lov för de glada och trevliga busschaufförerna som finns. Stort tack till er. :)

/A


Vila i frid, Whitney.

Jag tänker skriva av mig.
Jag vet att ni har läst om Whitney Houstons död och jag tänker säga min åsikt.

Det är inte så att jag har följt henne under alla år, men jag vet att hon har varit ute på de stormiga vågorna. Förhållandet med Bobby Brown är ju ingenting att diskutera. Jag vill i alla fall komma fram till att det är tråkigt att en av världens bästa sångerskor under 80- och 90talet somnat in.

Jag tycker att vi ska minnas kvinnan från då, som sjöng vackert med sina fina texter och inte kvinnan som valde att ta vägen till drogerna. Jag vill att vi ska minnas allt det bra i henne.

Hon är/var en förebild för många och att då bara försöka se det bra är kanske svårt. Men hon var inte mer än bara en människa. Alla kan vi göra fel.

Vila i frid Whitney.

Ofredande runtom i Skellefteå.

Förra veckan började det tydligen åka omkring en man i en mörk bil som vill locka med små barn. Denna händelse har hänt fyra gånger, eller fyra hittills anmälda gånger.  Ni kan läsa om det här.

Det började i Ursviken, en ort utanför Skellefteå, där två barn fick uppleva hur han försökte locka in dem i hans bil. Det funkade dock inte och barnen tog sig fort därifrån. Sedan hände det vid Sunnanå och även på Morön har det skett.

Jag förstår inte hur man är funtad om man ska ge sig på oskyldiga barn. Sådana männniskor borde få sitta inne i en liten cell med mördare och allt vad det heter. De har absolut ingenting på gatan att göra.

Ska barnen behöva vara rädda när de är ute på gatorna/gårdarna för att leka? Ska barnen behöva få vänta tills de är större innan de får gå själva till skolan?

Det är synd att vi bor i Sverige, för om de skulle ta fast den ansvariga skulle han knappt få ett straff. Sedan är han ute på gatorna igen och är nog inte alls bättre.

Enligt mitt tycke, det skjuts för lite!

/P.

skola

Jag är student och jag måste säga mitt tycke om universitetet jag går på.

Så det jag vill säga att jag inte alls är nöjd.
Denna kurs vi läser nu har det bara varit massa strul med.

På kursintrot säger vi stundenter att det är något konstigt med schemat och läraren säger att han ska kolla upp det och återkomma till oss med det. Vi hör igen och vi säger till ännu en gång om att det är något som inte stämmer.
Fortfarande får vi inget veta.
Och här om dagen så gick jag in på schemat och ser att vi har fått en ny lektion, vilket de inte får sätta in utan vårat godkänande och eftersom vi inte fått någon information om det så, inte okej. 

Andra lektionen vi hade på denna kurs, säger läraren att vi inte ska ha muntligt på rapporten, och senare får vi mail om att det tydligen ska vara muntligt och ja, okej vi ska ha det muntligt. 
Och nu när lektionen inte vart godkänt av oss så var lärarna även ta bort den muntliga delen på rapporten.

Grejen är att det INTE är så svårt att meddela oss studenter om ändringar.
Börja bli less på alls strul.

// A

A här

Hej, A här.
Tänkte bara hälsa alla läsare välkomna till oss
och jag hoppas verkligen att ni kommer att tycka om våran blogg.
Som min kära vän P redan sagt, så kom gärna med era åsikter också :)
/A

Bloggen byggs upp.

Hej!
Som ni ser så håller bloggen på att byggas upp, men var god håll ut.
Det kommer så småningom att bli bättre.

Denna blogga kommer i alla fall att handla om våra åsikter om allt som sker på denna runda jord.
Hoppas att det finns ett intresse för er att följa och komma med era åsikter. Ni kommer nog i framtiden att kunna få "gästblogga", skriva ett inlägg med era åsikter som vi då kommer att lägga ut här.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus