Kvinna utsatt, blir själv dömd för att hängt ut namn.

Sitter och läser denna artikel och känner att jag blir upprörd. Tjejen är alltså den som har blivit utsatt och hon visar vilken smärta hon har fått utstå genom att hänga ut killarnas namn. Skulle det vara jag, så skulle jag vilja reagera på samma sätt.
 
Ingen människa har rätt att komma undan med ett brott som dessa unga pojkar har begått. Sedan att hon då vill att folk ska veta vilka de är, då ska hon straffas. Vart är denna värld egentligen på väg? Varför ska hon bli den som måste ta smällen, när deras brott är värre? Inte rätt någonstans enligt mig.
 
Även om de är unga, så ska de inte komma undan. Och att det är i Usa gör ju att jag blir ännu mer irriterad. Där brukar det ju knappt spela någon roll vad du har gjort, när och hur gammal du är. Folk straffas ju för minsta lilla grej där, en annan sak om det hade varit Sverige där du knappt får fängelse för mord. 
 
Hur skulle ni reagera om ni var i samma sits som flickan i artikeln? Jag kan bara gissa att jag skulle reagera på exakt samma sätt, eller i alla fall prata högt om dem bland vänner. Jag skulle känna att de ska hängas ut, då jag fått utstå ett sådant helvete.

Eurovision Song Contest

Jag tänkte blogga lite om ämnet Eurovision Song Contest 2013 som alla redan vet infaller i Sverige.
Jag har lite åsikter om just arenan och staden som SVT tydligen valt att arrangera Eurovision Song Contest. 

Kan börja med att säga att jag inte är stockhomare och jag tycker det är bra att stockholm inte alltid får allt.
 
Att välja Malmö arena till detta event är väldigt tråkigt på många sätt. 
Först tycker jag att arenan är väldig liten, kapacitet på omkring 13 000 åskådare. och jag tycker detta är för lite, eftersom det är hela Europa som vill komma och se. 
 
Att välja en stad som ligger för långt ner eller för långt upp är tråkigt för hela sverige. Kunde ha valt en stad som alla har möjlighet att resa till utan att kostnaden skulle bli för dyr och att behöva byta flyg, tåg, buss. 
Jag kan säga att det hade varit roligt att fara och se, men nu är det för långt bort för min del. Jag åker inte för norra norrland till malmö och betala över 10.000 kr för allt om ens det skulle räcka. Nej tack..
Hade varit bättre i min åsikt att valt en stad som ligger mer i mitten av Sverige. 
Det är bara att tänka hur ni skulle tycka att det skulle vara om det hade arrangera Eurovision Song Contest i Norra delen av Sverge. Kul? tror inte ni skulle tycka det.
 
Sedan att välja Malmö, var lika som att ge bort vinsten till Danmark. Jag tror många kommer att bo i Danmark, Shoppa där, jag kan bara säga vad jag tror och vad de jag pratat om också tror. Jag hade valt det alternativet iallafall. 
 
Sen den sista jag tänker säga är att jag hoppas att det inte kommer hända något under denna tid. Jag vet vad jag läser i tidningarna och det händer väldigt mycket i Malmö just nu. Och jag hoppas verkligen att det inte händer under denna period. 
 
Vad tycker du om Malmö arena och Eurovision Song Contest ?
Berätta gärna din åsikt.
 
Sen vill jag säga att dettta är bara MIN åsikt och jag har rätt till den.

Gamla grupper återförenas.

Jag har suttit länge nu och funderar på vad jag vill dela med mig av till er.
Det är ett år sedan Utøya, OS är på gång, sommaren är kort - ja, en hel del är på listan, men jag vill inte skriva om något av detta än så länge.
 
Efter många om och men har jag valt att gå tillbaka till det att man var en ung tjej utan några större problem i livet och lyssnade på grupper som BSB, Spice Girls, Take that, Aha och många andra. På dessa nöjesblaskor kan man i dagarna ha läst om att både Backstreet boys och Spice girls är på gång igen.
 
Grabbarna i BSB som hade sina stora hits med till exempel "as long as you love me", är nu i studion för att spela in sin åttonde platta. Nästa år firar de tjugo år som band. 
 
Även Spice girls är i återföreningsstadiet. Det har varit prat om att de ska vara med på OSavslutningen och om det är så, så vore det ju väldigt trevligt. 
 
Vad som hände med dessa bandmedlemmar efteråt i bägge grupperna har jag dålig koll på. Det är egentligen bara Victoria Beckham som man läser mycket om. Dock tycker jag att det blir trevligt att få höra BSB´s nya skiva eller nya låtar. Idag, flera år senare, så kan jag fortfarande gå och nynna på deras låtar. På spotify har jag skapat en nostalgilista med dem. 
 
Vad säger ni, vad tycker ni om återföreningar med dessa två grupper? 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus