Gamla grupper återförenas.

Jag har suttit länge nu och funderar på vad jag vill dela med mig av till er.
Det är ett år sedan Utøya, OS är på gång, sommaren är kort - ja, en hel del är på listan, men jag vill inte skriva om något av detta än så länge.
 
Efter många om och men har jag valt att gå tillbaka till det att man var en ung tjej utan några större problem i livet och lyssnade på grupper som BSB, Spice Girls, Take that, Aha och många andra. På dessa nöjesblaskor kan man i dagarna ha läst om att både Backstreet boys och Spice girls är på gång igen.
 
Grabbarna i BSB som hade sina stora hits med till exempel "as long as you love me", är nu i studion för att spela in sin åttonde platta. Nästa år firar de tjugo år som band. 
 
Även Spice girls är i återföreningsstadiet. Det har varit prat om att de ska vara med på OSavslutningen och om det är så, så vore det ju väldigt trevligt. 
 
Vad som hände med dessa bandmedlemmar efteråt i bägge grupperna har jag dålig koll på. Det är egentligen bara Victoria Beckham som man läser mycket om. Dock tycker jag att det blir trevligt att få höra BSB´s nya skiva eller nya låtar. Idag, flera år senare, så kan jag fortfarande gå och nynna på deras låtar. På spotify har jag skapat en nostalgilista med dem. 
 
Vad säger ni, vad tycker ni om återföreningar med dessa två grupper? 
Tack för att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus