Att träffa folk i verkliga livet.

Hej på er.
Dagens ämne ska vara att träffa folk in real som du träffat via internet. Både jag och min bloggkollega har träffat en hel del människor som vi började prata med på internet.

Jag tycker inte att det är fel att träffa dessa människor, men man vet ju aldrig vad man möter när man klivit av bussen eller öppnar dörren när det ringer på. Jag frågar ju sällan "har du blivit straffad för något?", för man vill ju gärna tro det bästa om alla människor.

Varför jag tycker att detta ämne är viktigt är för att i helgen så ska jag, min vän och hennes pojkvän möta upp en vän till mig som jag lärde känna via internet. Vi har väldigt god kontakt och vi har väldigt lätt för att prata om allting mellan himmel och jord. Så i helgen, efter mer än ett års kontakt så tar vi oss ett stort steg framåt i livet och ska ses. Hoppas ju på det bästa och vi ska kunna ha en jättetrevlig dag tillsammans.

Vad säger ni som följer bloggen, har ni träffat någon från internet som varit helt fantastisk eller någon som ni ångrar att ni valde att träffa? Låt oss få veta, ut med ordet! :-)

Du kommer aldrig att bli glömd.

Natten mot i lördags så hände det oss en jättetråkig sak.
En vän omkom i en tragisk olycka.

Vi kommer att minnas honom som en glad och öppenhjärtad människa,
samt att saknaden kommer att vara stor.

Men vart du än är så kommer vi alltid att minnas dig.
Vila i frid, J.

Nätmobbning om smink.

Skärpning på oss, dålig uppdatering nu igen..

Hur som helst så sitter jag och läser kommentarer på Jockibois blogg om en tjej som erbjudit sig att ligga med honom. Tyvärr verkar det som om denna tjej gjort sitt liv kort och valt att somna in. Det är tråkigt, men inte vad jag tänkte skriva om..

Det är en tjej som kommenterat att just den här tjejen är mobbad för att hon går omkring i en onepiece och osminkad på skolan. Hon har inte råd med smink, hon har inte råd att ha telefonabonnemang skrivet på sig och så vidare. Där kände jag hur ilskan växte i mig.

Jag själv använde smink fram till åttan eller nian innan jag insåg att jag orkade inte sminka mig innan jag skulle till skolan. Jag gick gärna i mjukiskläder och trivdes med mig själv. Vi är alla vackra utan smink fortfarande och ingen har rätten att säga saker de inte vet någonting om. Detta med nätmobbning börjar att gå för långt nu!

Om hon nu inte ville sminka sig så är det ingen som säger att hon måste. Trivs man med sig själv och hur man ser ut (alla har ju något komplex ändå), så va glad över att den personen kan bära upp sin stolthet. Själv äger jag väldigt lite smink, men jag kan inte påstå att jag är fattig ändå.

Det jag vill säga är att även om du går osminkad så är du vacker ändå oavsett vad någon annan säger. Jag tror även personligen att många vill ha uppmärksamhet när de sminkar sig lager på lager. Våga vara dig och se ut som du själv vill! Bara du kan avgöra när du känner dig som finast!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus