Att träffa folk i verkliga livet.

Hej på er.
Dagens ämne ska vara att träffa folk in real som du träffat via internet. Både jag och min bloggkollega har träffat en hel del människor som vi började prata med på internet.

Jag tycker inte att det är fel att träffa dessa människor, men man vet ju aldrig vad man möter när man klivit av bussen eller öppnar dörren när det ringer på. Jag frågar ju sällan "har du blivit straffad för något?", för man vill ju gärna tro det bästa om alla människor.

Varför jag tycker att detta ämne är viktigt är för att i helgen så ska jag, min vän och hennes pojkvän möta upp en vän till mig som jag lärde känna via internet. Vi har väldigt god kontakt och vi har väldigt lätt för att prata om allting mellan himmel och jord. Så i helgen, efter mer än ett års kontakt så tar vi oss ett stort steg framåt i livet och ska ses. Hoppas ju på det bästa och vi ska kunna ha en jättetrevlig dag tillsammans.

Vad säger ni som följer bloggen, har ni träffat någon från internet som varit helt fantastisk eller någon som ni ångrar att ni valde att träffa? Låt oss få veta, ut med ordet! :-)
Tack för att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus