Kvinna utsatt, blir själv dömd för att hängt ut namn.

Sitter och läser denna artikel och känner att jag blir upprörd. Tjejen är alltså den som har blivit utsatt och hon visar vilken smärta hon har fått utstå genom att hänga ut killarnas namn. Skulle det vara jag, så skulle jag vilja reagera på samma sätt.
 
Ingen människa har rätt att komma undan med ett brott som dessa unga pojkar har begått. Sedan att hon då vill att folk ska veta vilka de är, då ska hon straffas. Vart är denna värld egentligen på väg? Varför ska hon bli den som måste ta smällen, när deras brott är värre? Inte rätt någonstans enligt mig.
 
Även om de är unga, så ska de inte komma undan. Och att det är i Usa gör ju att jag blir ännu mer irriterad. Där brukar det ju knappt spela någon roll vad du har gjort, när och hur gammal du är. Folk straffas ju för minsta lilla grej där, en annan sak om det hade varit Sverige där du knappt får fängelse för mord. 
 
Hur skulle ni reagera om ni var i samma sits som flickan i artikeln? Jag kan bara gissa att jag skulle reagera på exakt samma sätt, eller i alla fall prata högt om dem bland vänner. Jag skulle känna att de ska hängas ut, då jag fått utstå ett sådant helvete.
Tack för att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus