Tack Söderström och Söderberg.

Även om VM spelas för fullt så lägger jag fokusen på svensk ishockey.

I Skellefteå AIK förlorar vi nu två spelare som varit med länge och haft fina säsonger, varav den ena dock har haft en tung säsong detta år.

Först och främst så går Christian "Crippe" Söderström tillbaka till sina hemtrakter. Han har skrivit på ett treårskontrakt med Timrå. Min personliga åsikt är att jag tycker att han gör helt rätt, han fäller ut vingarna och flyger vidare. Han får chansen till att prova nya uppgifter och prova en annan spelstil än den som gubbarna här i västerbotten fått lära sig.

Tyvärr har ju "Crippe" haft en tung säsong i år och det brukar sägas att det året man får barn brukar vara det tyngsta. I detta fall visar sig det att vara sanning. Vi önskar i alla fall honom en fantastisk tid i Timrå och hoppas att han bara blir bättre och bättre.

Nästa man att lämna vårat lag från norr är Anders "Antos" Söderberg. I hans fall kan jag känna att det är tråkigt, för han är en skridskostark karl, som verkligen vill kämpa. Däremot så börjar han ju komma upp i åldern och låta ungdomarna spela istället kanske är rätt. Jag kommer dock att sakna denna "lilla" kille på isen som flyger snabbare än fåglarna gör.

Vad nu "Antos" väljer i framtiden, om det blir fortsatt spel eller om han avslutar karriären, så kan vi inte tacka nog mycket för allt han har gjort för laget. Åtta säsonger, tog oss upp till elitserien och visar en fin klass i hur en hockeyspelare ska spela. Tack för denna tid och vi önskar dig all lycka till i framtiden!
Tack för att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus