Alliansen vill sälja Skellefteås campingar.

Artikeln är tagen från norran.

Som ni kan läsa så vill Andreas Löwenhöök att Skellefteås campingar ska säljas. Det tycker jag är fel då campingarna är väldigt populära bland annat av norrmännen.

Att lägga pengarna på utvecklingen i Skellefteå kommun kan de göra på annat sätt. Skellefteå tillhör toppen när det gäller ekonomi. Vad gnäller ni om då? Fixa campingearna, det ger oss mer turister som vill komma tillbaka året därpå, men låt en annan summa bygga upp vår stad i allmänhet.

Skellefteå är enligt mig som invånare en väldigt tråkig stad. Själva centrum är litet, utbudet är litet (ja, om man inte ska fika, köpa skor eller klippa sig på tusen olika ställen) och själva möjligheternas torg är speglar ingen glädje utåt. Samt att utelivet är väldigt dött, för många liknande alternativ om man vill gå på en pub och bara prata med folk.

Att kommunen äger campingarna är inget negativt. Förändringar är inte helt fel, men varför bryta ett vinnande koncept? Jo, för att de inte vill lägga ner tid och engagemang på saker och ting som inte de vinner tillräckligt på.

Åter tillbaka till Skellefteå som stad. Det är gnällande om E4:an, Hans Brettschneider (ja, han som vann Robinson) vill att Örjanshallen ska bli någon parkour (här hittar ni den länken) och då har jag en fråga? Vad vill vi som också bor i staden? Har vi ens någon talan i dessa fall? Bryr sig någon om våra åsikter?

Även vården eller omsorgen i sig behöver få större hjälp. De som är inom äldre- eller handikappomsorgen ska inte behöva bli undantryckta för att de har någon sjukdom eller är gamla. Barnomsorgen behöver mera förskollärare som kan ge tid åt barnen och där händer det inte mycket heller. Är det något som behöver satsas mest på så är det väl framförallt den yngre generationen och de sjuka?

Ärligt talat, nej! Det är vi som lever och bor här som ska "prata gott" om vår stad och i vissa fall går inte det. Vet ni vad, låt oss också få vara en del av det hela. Många i denna stad har mycket bra förslag, låt dem komma fram och ge dessa en chans.

Vad tycker ni om Skellefteå eller vad tycker ni om den staden ni är från? Vad kan förbättras och vad är redan bra?
Tack för att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus