NHL spelare tillåtet....

Tänkte diskutera lite om elitserien och NHL spelarna.
 
 Jag har länge tänkt att skriva ett inlägg om just Elitserien och NHL spelare.
och nu känner jag att jag måste skriva lite..
 
Jag har varit en av personerna som inte har velat ha in NHL spelare. och jag vill fortfarande inte ha det.
Och jag tycker att det förstör mer. 
Ta juniorerna, bänken blir det där. Vilken känsla killarna kommer ha. först fick de spela sen när någon bättre spelare tydligen kommer blir det bänken och när den spelaren drar tillbaka så nu passar det att junioren spelar.. SUCK.. 
Tycker synd, men jag hoppas verkligen att klubbarna skulle stå raka i ryggen och säga nej ändå. som de har kommit överens om från början.. men tyvärr tror jag inte det..
Känns som att Modo och Timrå har varit lite för heta på den fronten och vill verkligen ta in nhl spelare för att det ligger typ sist i tabellen..
 
Tänk på Luleå som har börjar säsongen jävligt bra och har en bra lag men ett bra lag om nån vecka? nej inte det.,. Luleå har ju planera hela tiden med detta lag. men synd tycker jag..
 
Som Skellefteå AIK fans som jag är så vill jag inte heller ha nhl spelare i klubben. men kanske skulle vara bra med nån spelare ändå eftersom skadorna ser ut som det ser ut..Jag hoppas, hoppas, hoppas att klubben har koll på deras ekonomi och att det inte blir en smäll senare..
 
Det är ju inte så billigt att ha en nhl spelare i laget. visst ni kanske tänker de spelar gratis.. jaa kanske det, mycket möjligt men det är ju inte det som kostar utan det är försäkringen på spelarna som kostar pengar...
 
Men nu blir det vänta och se...
Vad tycker ni om NHL spelare i elitserien?
Tack för att du bidrar med din åsikt till detta inlägg



»
»
»

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus